Tuesday, July 23, 2013

Berbuka bersama Kalian

Assalamualaikum w.b.t

 hai lagi untuk hari ini.....jumaat lepas ruby berbuka sama2 dengan mereka yang sangat2 la ruby rindu..
Rindu moment makan bersama macam dulu2 kat hostel dulu..tapi x semua yang join tapi x apala
mana yang ade pown da okey tak dapat la nak ade kan semua kan...
semua orang ade hal masing2.... pape pown pertemuaan yang singkat nie sangat bermakna....

Kami!!!! Buddyz...


Tudia tengok pinggan sos tak igat punya besar~ Terbaik!


budaxx Nakai nie....



gamba nie series x ready sampai muka iza nampk ckit jew sebab dya nk tekan flash 
wat timeming last tros snap.wakak mukaku sengat tembam..:P


Ini time boy kasi peluang kt gugurl untuk posing....peace!!


Ini lah kami semua yang menghadiri reunion kecil-kecil kami nie...
dua jew laki yang ade....hope pas nie semua akan melibatkan diri..
peace no war..;)
luv never end..

Okey all out dulu esok nak sahur n esok  kerja pagi la..nite assalamualaikum....
Salam Ramadhan dari ruby...:)







Penyejuk Mata, Hati



Assalamualaikum w.b.t

 Semua okey ke? puasa cam ne? steady lg? mestilahkn....jom kite  cuci mate dgn gambar-gambar yang cute.:)


















okey la nie jew yang mampu...nanti kite tulis g k? :) smile..
selamat berpuase...:)



 

Saturday, July 6, 2013

1st year with AEON

Assalammualaikum w.b.t

Apa khabar pembaca semua.Semestinya sihat2 semua lah hendaknya ya...
Demam Sebenarnya Saya Isteri Dia,Teduhan kasih semua dah reda kowt..sebab dah tamat..hihi
Sesungguhnya adaptasi novel nie semuanya mendapat sambutan yang paling best lah kn...
 Kali nie bukan nak cerita pasal novel ke drama ke..kali nie nk cerita2 pasal tahun pertama 
beraya sebagai staff AEON.Malaysia.tak kesahlah apa orang nak cakap.dah lali dah semua tu..
walaupun ruby hanya kerja di sebuah pasar raya tapi ruby berbangga masih bekerja dengan keringat sendiri dan insyaallah bukan kerja yg haram ruby buatkan .

untuk kali nie ruby nk post produk syarikat ruby kerja.almaklum la dah ketandusan idea nk update blog.sbb da lama ruby x update blog nie.rasa rindu plk so td terbuka dan terasa nak update plak x de masalahkan...just untuk perkongsiaan..

Lagi beberapi hari jew lagi nak sampai bulan muliakan.bulan yang penuh dengan ketenagan...dan penuh dengan barakah insyaallah.hargainya mungkin kita x berkesempatan bertemu dengannya lagi akan datang...
So banyaklah gedung2 membeli belah promote produk masing2...temasuklah AEON.

Sale untuk Aidilfitri

Enriching Your Lifestyle


Baju Tradisi orang melayu


Baju melayu tak lengkap raya tanpanya


Untuk sikecil pown ade
Discover the Datuk Radzuan Radziwill Raya collection... bergaya dipagi syawal....:)

Busana Tradisi make by Datuk Radzuan Radziwill


Add caption
okey lah korang ruby pown da x de idea lagi nak taip..sini dulu k....Selamat Menyambut Kehadiran
Ramadhan.Salam ramadhan dari ruby...wsalam...