Thursday, April 4, 2013

Family Days "Cameron Highland"



Assalamualaikum W.b.t

 Hai uolll....dah sebulan lebih ruby x update blogkn....sory la bz ckit.kjew2 ble la nk kaya kn...:)
Klo x cari duit, x kn nak harapkan mak ayah jew..tibe masanya plk untuk kite ringankn beban mereka.
Pape pown cuba jadi diri sendiri , x perlu ikut orang  biar orang wat ape pown asalkn kita tawu ap kte wat tu betul, walaupun mnyakitkan cuba utk trime nasib masing2 x perlu tkut semuanya akn berbalas...k:)

 Merepek apa la ruby nikan..mgu lepas ruby amik cuti 4 hari rilex2.kebetulan sume pakat cuti elok plk time cuti sekolah kami pown wat rancangan yg x dirancang to Tanah Tinggi untuk rilex tanpa gnguan..;)

Tp ruby ngn mak jew adik ade class n ayah x dapat cuti...tp family mkcik ruby sume cukup koata.:)
Yang best tu ade tmpat bru bawu bukak cameron lavender memang cntik sgt!! klo masuk sure x nyesal tapi kne bayar la dewasa RM5 knak2 RM3 memang berbaloi.

                                                                  ~Snap2 bermula ;) ~

~Ruby with my lover mothers~


mak n adik bongsu dya.....mak ruby yg tudung pink tu....

Hah...sini la cameron Lavender..best rugi x sampai...:)
Tgk dya punya laman leh panggil artis bollywod mai buat filem taw...baik punya~


Patung nie pown jadi la..jarang jumpa kn..so snap jew la.hahaha






Nie galeri lavender....:)


Hah....antik kereta nie..so mmg time cuti sekolah
nak amik gmbar pown berebut.sume orang pakat nk ambil
gambar kt kereta antik nie.hihihi smart gitu~


Peace ,klo dpt aiskrim besar nie sure setahun x makan aiskrim dah..;P



dalam nie jgk boleh pitik strawberi sendiri..so mmg terbaik dari ladang lah. ;)


sambil petik sambil masuk mulut..wahwahwah..;)



We are happy family..;)


cactus park....

~Sibling~


Nie strawbery park...tidur sini sure puas..:)


adik mak no.2 :)


.ruby punya adik sedara...



Pic nie time kt Ladang boh sungei Palas...tmpat nie mmg best 
datang cameron x singgah sini rugi giler.latar belakang ladang teh sambil
minum teh panas.urmm...:)
ladang boh sungei palas.....





-Budaxx degill-



rehat jap sebab kne rabat bukit untuk blik apartment lpas habis shopping
kt pasar mlm berinchang...sapa2 yg plan nk tidur sana plih la tmpat yg senang shopping
sbb bwk kereta mmg la payah sikit plus time org ramai wat sakit jiwa jew.baik jln 
kaki ramai2 ..peace..:)





Mr.faez...

Strawbery park....


my family mother side


okeh nak balik dah.....peace dulu..;)




Okeh sedekit sebanyak info yg ruby ade untuk korang yg x pernah jejak kaki kt sana n yg plan nk pergi sana tu...untuk ketenagan yg pling terbaik shopping dalam keadaan yg penuh dengan kehijauan baru fresh...

Percuti beramai-ramai mmg best...sampai sini dulu k..tunggu entry seterusnya..;)

P/s:ape pown yang berlaku cuba la untuk senyum supaya tak mnyakitkn hati sesape...enjoylah dgn peluang yg diberi n x lupa dgn batas2 yg ditetapkan..smile always...
 tidur dulu....w'salam...